Gemeente vernieuwt speeltuin Slobbengorspark

0
662

PAPENDRECHT – De gemeente gaat de speeltuin aan de Slobbengorsweg vernieuwen. De huidige speeltuin is toe aan een grote opknapbeurt.

Binnenkort worden er nieuwe speeltoestellen bijgeplaatst. Zo komt er een klimtoren met een glijbaan en een schommel bij. De huidige kabelbaan blijft bestaan en ook het mini-trapveldje blijft, zodat de speeltuin straks genoeg mogelijkheden biedt voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Ook worden er extra zitplekken gecreëerd, zodat iedereen heerlijk buiten kan vertoeven.

De voorbereidende werkzaamheden vinden plaats op vrijdag 18 februari. Het plaatsen van de toestellen en verdere aanpassingen worden in de week van 21 tot en met 25 februari uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden is de speeltuin even niet toegankelijk. Na afronding kunnen de kinderen meteen gebruik maken van de vernieuwde speeltuin.