Frank and the Club presenteert nieuwe single

0
838

Foto’s: aangeleverd
PAPENDRECHT – Zondag 27 februari presenteert de Papendrechtse band Frank and the Club een nieuwe single. Vanaf deze datum is Escape to the Sun te beluisteren via alle reguliere streamingsdiensten (zoals Spotify, I-Tunes, Apple Music en Amazon). Papendrecht FM zal op 27 februari tijdens een speciale editie van het programma Back to the Roots (vanaf 16.00 uur) ook aandacht besteden aan de single. Papendrecht FM is te beluisteren via 105.0 MHz. (in de ether) of via internet, world-wide via www.rtvpapendrecht.nl.

Afgelopen zomer bezocht Frank de Boer na 46 jaar weer zijn ouderlijk huis op Curacao. Dat bezoek maakte diepe indruk op hem en het was de aanleiding voor Escape to the Sun. Voor de opnames vroeg hij diverse gasten (Massada percussionist Daniel Bloem Berretty en ex Frog-zangeres Christine Punselie) om passende bijdragen te leveren. De opnamen vonden plaats in december 2021 en januari 2022 in de studio van Frank.

In maart zal er ook een video clip van Escape to the Sun uitgebracht worden op YouTube. De clip is gemaakt door Steftiaan Video Producties. In de clip is o.a. Debra Bounin (Bounce) te zien.

Frank and the Club bestaat uit:
Frank de Boer: zang, gitaar, toetsen
Christine Punselie: zang
Daniel Bloem Berretty: percussie
Rob Braams: mondharmonica
Debra Bounin: dans (video)
Steftiaan Video Producties: opnames/productie video clip

Meer info: www.facebook.com/frankandtheclub of www.frankandtheclub.nl