Eindelijk: Back to Vinyl!

0
455

REGIO – Het was ‘even’ wachten, maar nu lijken alle seinen op meer dan groen te staan om een nieuwe editie van Back to Vinyl te gaan organiseren. Op Paaszaterdag, 16 april gaan de deuren van cultureel centrum Landvast wijd open om alle bezoekers voor dit feest te ontvangen. De kaartverkoop start op 26 februari.

De laatste keer dat het plaatjesfestijn werd georganiseerd was op 2 november 2019. Daarna volgde de ene lockdown na de andere en werd er in die periode een paar keer een online sessie gedaan. “Dat was leuk, maar met sfeer op afstand,” geeft Ariejan Boon van Back to Vinyl aan. “Bijna konden we het feest, weliswaar aangepast, vorig jaar op 13 november vieren, maar toen moesten we de avond op het laatste moment cancelen. Het kon echt niet.”

Voor het organiseren van het feest op16 april ziet Boon geen beperkingen meer. Hij vormt samen met Harry Kemp, Ben Bochanen en Lykele Bokhorst het team Back to Vinyl. Wat was het ook alweer? “Back to Vinyl is herkenbaar, waarbij de platen uit 60/70/80 alleen vanaf vinyl gedraaid worden. Geen cd of computer dus. Eén zaal is ingericht als een disco uit de jaren 70 en de zaal ernaast is het classic rock café. Muziek voor alle smaken en je kunt heel snel switchen van ruimte. “

Oude kaartjes
Voor het feest van 13 november 2021 zijn er veel kaartjes verkocht. Die zijn ook geldig voor dit feest, geeft Boon aan. “En iedereen die niet kan op 16 april, kan zijn ticket t/m 31 maart inleveren bij de balie van Landvast.

Verkoop
Aangezien er al behoorlijk wat kaartjes zijn verkocht, is het raadzaam om tijdig je tickets aan te schaffen. De verkoop start op 26 februari om 10:00 uur. Kaartjes zijn alleen verkrijgbaar bij Landvast, Haven 4 in Alblasserdam of online via de website www.landvast.nl.
Het feest op 16 april wordt gehouden in de bovenverdieping van Landvast en start om 21:30 uur; de zalen gaan open om 21:00 uur.