Papendrecht – BCVB niet om aan te zien

0
586

Foto: Edwin Schreurs
PAPENDRECHT – Papendrecht is in een zeer matig duel tegen BVCB uit Bergschenhoek niet verder gekomen dan een gelijkspel: 0-0. De wedstrijd was volgens sommige aanwezigen niet om aan te zien. Het duel leverde veel doelloos geschuif, nauwelijks scoringskansen en twee koukleumende keepers op.

Voor rust kreeg Juninho van Rhee namens de thuisclub de gelegenheid om raak te schieten. Dat bleek teveel gevraagd: zijn inzet ging naast het vijandelijke doel. Een kwartier voor tijd overkwam Jarden van Eck iets soortgelijks op aangeven van George de Brito. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal kreeg BCVB-speler Martijn Snel een tweede gele kaart en dus moesten de bezoekers verder met 10 man. Voor de einduitslag maakte het niet uit: wat 0-0 was bleef 0-0.

Opstelling Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Kamerling, Baars, Van der Werff, Resoort, Leenheer, Van Eck, Van Ree, Drenthe (Van Wijk), Saffignani, (Tomas de Brito).