Felicitaties voor 7-jarig Nederlands kampioen veldrijden

0
381

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Brett Warner uit Papendrecht won zaterdag 12 februari het Nederlands kampioenschap veldrijden voor jeugd onder 8 jaar. De jonge Papendrechter kwam als eerste over de finish in Honselersdijk.

In de kampioenswedstrijd was al snel duidelijk dat Brett in goede vorm was. Zijn start was geweldig en al meteen nam hij de koppositie.

Burgemeester Annemiek Jetten en wethouder sport Kees de Ruijter ontvingen de jonge kampioen afgelopen dinsdagmiddag in het gemeentehuis en reikten hem een klein presentje uit.

Brett is lid van DRC De Mol in Dordrecht. Dit seizoen mag Brett in de rood-wit-blauwe kampioenstrui rijden tijdens veldwedstrijden. Brett is leerling van OBS De Knotwilg. Daar heeft hij zijn trui en plak al in de klas laten zien. Een sportief talent om in de gaten te houden!