Laatste kans om coronasteun voor cultuur aan te vragen

0
604

PAPENDRECHT – Cultuuraanbieders (groot en klein) die een duwtje in de rug kunnen gebruiken na een moeilijke periode, zijn nog steeds welkom om een aanvraag te doen bij de gemeente Papendrecht voor financiële steun.

De gemeente zet hiervoor geld in dat door het Rijk beschikbaar is gesteld. De regeling voor coronasteun loopt tot 1 maart.

Deze week neemt de gemeente contact op met een aantal cultuuraanbieders met de vraag of deze regeling iets voor hun is. Ook iemand die twijfelt of een idee past binnen de stimuleringsregeling, is welkom om contact op te nemen met de gemeente.

Er kan een maximumbedrag van 4.000 euro verleend worden aan culturele aanbieders die aannemelijk kunnen maken dat er jaarlijks meer dan 100 bezoekers of leden zijn. Voor culturele aanbieders met een kleiner bereik en voor ZZP’ers geldt en maximaal subsidiebedrag van 2.000 euro.