Neem een kijkje achter de schermen bij een duurzaam bedrijf

0
320

Foto: aangeleverd
DRECHTSTEDEN – Bij het verduurzamen van een bedrijf komt veel kijken. Hoe pak je dit aan en waar vind je de juiste informatie? Bedrijven uit de Drechtsteden die hiermee aan de slag zijn gegaan, delen graag hun ervaringen. Daarom doen zij mee aan de Nationale Duurzame Bedrijven Route op donderdag 3 & 10 maart. Een leuke kans voor andere organisaties om kennis en praktijkervaringen te verzamelen voor hun eigen aanpak.

De Nationale Duurzame Bedrijven Route is een initiatief van Platform Duurzame Bedrijven en staat geheel in het teken van kennisdeling & verbinding tussen bedrijven. Doordat bedrijven hun ervaringen met het verduurzamen van hun bedrijf delen, zijn andere bedrijven geholpen en kunnen zij snelle en effectieve stappen zetten.

In de regio Drechtsteden openen ruim 20 bedrijven hun deuren. Dit zijn allemaal bedrijven die hun productieproces, pand of wagenpark verduurzaamd hebben. Zo kunt u op bezoek bij kantoorpanden, productiehallen maar bijvoorbeeld ook bij veehouderijen. Tijdens de openstelling vertellen deze ondernemers hoe zij hebben verduurzaamd en waar zij tegen aan liepen.

Inschrijven voor een bezoek
Bedrijven die ook aan de slag willen met verduurzamen en op zoek zijn naar de ervaringen van andere ondernemers, kunnen zich inschrijven voor een bezoek. Bekijk alle deelnemende bedrijven op www.platformduurzamebedrijven.nl en maak een afspraak voor een bezoek op donderdag 3 en/of 10 maart.

Platform Duurzame Bedrijven
Op Platform Duurzame Bedrijven kunt u het hele jaar door terecht om kennis en inspiratie op te doen door voorbeelden te bekijken van een ander bedrijf. Zo komt u makkelijk in contact met een bedrijf die ervaring heeft met de plannen die u graag wil doorvoeren. Ondernemers die ook met duurzaamheid aan de slag zijn gegaan kunnen hun kennis delen via de website: www.platformduurzamebedrijven.nl/aanmelden