Theater De Willem weer helemaal open

0
440

Foto: Hans Hulswit
PAPENDRECHT – Theater De Willem is vanaf vrijdag 25 februari weer helemaal open. Geen mondkapje meer, geen QR-code scannen, geen 1,5 meter afstand en open tot zo laat mogelijk. In de nieuwsbrief van het theater wordt het publiek opgeroepen om weer te komen genieten van het veelzijdige programma.

Mooie plaatsen beschikbaar bij grote namen
Vaak denkt iedereen dat alle ‘grote namen’ al direct uitverkocht zijn, maar niets is minder waar. Voor Lenette van Dongen, Lebbis, Huub Stapel en Ashton Brothers zijn nog hele mooie plaatsen beschikbaar. En wat dacht je van Harrie Jekkers, Frank Boeijen of de 3JS? Ook daar kun je nog kaarten voor reserveren.

Via deze link is het overzicht te zien van alle voorstellingen die de komende maand in De Willem te zien zijn: https://www.theaterdewillem.nl/