Een bestelbus met of zonder dubbele cabine

0
838

(Partnercontent)
Een bestelbus is een belangrijke investering voor je bedrijf. Naast dat je een bestelbus intensief gaat gebruiken, vormt hij een ideaal uithangbord voor je bedrijf. Kies daarom voor een bestelbus die aan al je eisen voldoet! Kun je wel wat hulp gebruiken in je zoektocht naar een geschikte bestelbus? In dit artikel lees je wat het verschil is tussen een bestelbus met of zonder dubbele cabine en welk type bestelbus het beste bij jou past.

Wat is een bestelbus met dubbele cabine?
Een bestelbus met dubbele cabine is een bestelbus waarbij je extra (zit)ruimte creëert. Zo biedt een bestelbus met dubbele cabine plaats aan 7 personen, terwijl een bestelbus met enkele cabine voor maximaal 3 personen geschikt is. Achterin de bestelbus houd je voldoende ruimte over voor goederen en gereedschap. De ruimte en optie om meer mensen mee te nemen maakt een bestelbus met dubbele cabine multifunctioneel en geschikt voor verschillende werkzaamheden en doeleinden.

Voor- en nadelen van een dubbele cabine
Een bestelbus met dubbele cabine is praktisch en multifunctioneel. Zo neem je makkelijk meerdere personen mee. Als je de bestelbus ook voor privé doeleinden gebruikt of in grote teams werkt, is dit een absoluut voordeel. Je hebt door de dubbele cabine echter wel wat minder laadruimte achterin de bus dan bij een bestelbus met enkele cabine. Als je voornamelijk alleen of met één of twee collega’s werkt en regelmatig grote goederen meeneemt, kan het dus slimmer zijn om voor een bestelbus met enkele cabine te kiezen.

Bestelbus met enkele cabine ombouwen
Een bestelbus met enkele cabine kan vrij eenvoudig worden omgebouwd tot een dubbele cabine. Vaak is het voldoende om een tussenschot in te bouwen en stoelen te plaatsen. Dit is ideaal als je al een bestelbus met enkele cabine in je bezit hebt of de perfecte bestelbus op het oog hebt die maar één nadeel heeft: hij heeft namelijk (nog) geen dubbele cabine. Het voordeel van een bestelbus ombouwen is dat je zelf de bekleding en afwerking van de stoelen kiest. Zo zorg je er voor dat de bestelbus volledig aansluit bij jouw wensen en huisstijl.

Welke bestelbus is geschikt?
Er zijn verschillende merken met mooie, praktische en kwalitatief goede bestelbussen in hun assortiment. Een goed voorbeeld hiervan is de Renault Trafic. Je koopt de Renault Trafic tweedehands in verschillende uitvoeringen, met én zonder dubbele cabine. Ben je op zoek naar geschikte bestelbus? Bij Dutch Vans koop of lease je een bestelbus die past bij jouw bedrijf. Dutch Vans kan bovendien de bestelbus tunen zodat hij perfect aansluit bij jouw wensen. Je vindt hierdoor gegarandeerd een bestelbus waarmee je comfortabel kunt werken én reclame maakt voor je bedrijf!