Werkcafé van Werkbank Drechtsteden per direct gesloten

0
500

DRECHTSTEDEN – De Werkbank Drechtsteden is al ruim 6 jaar dé plaats waar je terecht kunt voor advies van vele bevlogen en ervaren vrijwilligers en voor een steuntje in de rug als je op zoek bent naar passend werk of een stageplaats.

Echter, door omstandigheden is donderdag jl. het laatste werkcafé geweest en is de Werkbank nu genoodzaakt de deuren met onmiddellijke ingang te sluiten. Er wordt gezocht naar mogelijkheden voor een doorstart. Daarbij blijkt er vooral behoefte te zijn aan ondersteuning door een nieuwe projectcoördinator en bestuursleden om deze kar, die voor de Drechtsteden van grote maatschappelijke waarde is gebleken, te trekken.

Geïnteresseerden voor deze vrijwilligersfuncties worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over de Werkbank en de contactgegevens zijn te vinden op de website www.werkbankdrechtsteden.nl.