CRP organiseert 2e Cultuurpuzzelroute

0
568

Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – Na het grote succes van de eerste organiseert de Culturele Raad Papendrecht nu de tweede Cultuurpuzzelroute door Papendrecht. Een wandeltocht van 5 kilometer met onderweg vragen over cultuur. Cultuur, bewegen en puzzelen: hoe leuk is dat! De Cultuurpuzzelroute Papendrecht is tot stand gekomen in samenwerking met Papendrecht Verrast.

Bewegen is gezond en onderweg leer je het nodige over cultuur in Papendrecht. Voor mensen uit de omliggende Drechtsteden is het een uitgelezen manier om ons dorp op een geheel andere manier te ontdekken. Onderweg krijg je interessante en leuke vragen, die zowel de jongere als de oudere deelnemer zal aanspreken. Op een aantal bijzondere plekken wordt tijdens de tocht via geluidsfragmenten meer achtergrondinformatie gegeven. Neem dus vooral ook je smartphone mee!

Een mooi moment om er even op uit te trekken, zeker nu het ’s avonds langer licht is en de behoefte om naar buiten te gaan groot. Of om te oefenen voor een vierdaagse… Dat kan individueel, maar het is natuurlijk nog leuker in gezinsverband of in kleine groepen met vrienden, vriendinnen of buren. Het moment bepaal je zélf en de deelname is geheel gratis.

De tocht kan worden gedownload via www.cultureleraadpapendrecht.nl en via www.papendrechtverrast.nl en is ook online te maken.

Na afloop kun je de antwoordformulieren inleveren bij het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht, p/a Markt 22, 3351 PB Papendrecht of per e-mail sturen naar info@cultureleraadpapendrecht.nl. Dat kan tot uiterlijk 1 juni 2022. Onder de goede inzendingen worden 3 prijzen verloot. De tocht zelf is na die datum natuurlijk ook altijd nog te maken.