Gemeente Papendrecht zoekt buurtsportcoach

0
719

Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – De gemeente Papendrecht zoekt een buurtsportcoach of jongerenwerker met affiniteit voor sport en bewegen. Is het iets voor jou? Reageer dan op de oproep en de gemeente komt graag met je in gesprek.

Wat is een Cruyff Court?
Een Cruyff Court is het aloude trapveldje in een modern jasje. In Papendrecht ligt het Cruyff Court sinds 2008 in de jonge wijk Oostpolder, aan de Oostkil. Het is een ontmoetingsplek, een plaats om veilig te kunnen sporten en een plek waar thema’s als gezondheid, integratie, samen spelen en respect voor elkaar centraal staan. Die thema’s worden onder andere vormgegeven door de 14 regels van Johan Cruijff die op ieder veld hangen. (Bron: www.cruyffcourts.org)

Wat gaat de buurtsportcoach doen?
Met de Johan Cruyff Foundation heeft de gemeente afgesproken dat jongeren elk jaar het 6 vs 6 straatvoetbaltoernooi (Streetwise Cup) organiseren voor basisscholieren uit groep 7 en 8n. Daarvoor, en voor andere activiteiten op het Cruyff Court Papendrecht, zoekt de gemeente een buurtsportcoach of jongerenwerker met affiniteit met sport, onze Cruyff Coach. De Cruyff Coach begeleidt de jongeren tijdens dit proces. https://www.cruyff-foundation.org/activiteiten/cruyff-courts/heroes-of-the-cruyff-courts/
Op het Cruyff Court kunnen allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen georganiseerd worden. Bijvoorbeeld G-sport, activiteit voor 60+, met de wijk, etc.

Wie zoekt de gemeente?
• het liefst iemand die woont in (de omgeving van) Papendrecht
• met opleidingsniveau: CIOS niveau 4 / ALO
• of een jongerenwerker met affiniteit met sport en bewegen
• iemand die goed kan organiseren en planmatig te werk gaat
• iemand die communicatief sterk is
• betrokken, enthousiast en sociaal.

Wat biedt de gemeente?
• Een interessante en leerzame werkomgeving, waarin je met verschillende partijen te maken hebt en met veel verschillende doelgroepen in contact komt.
• Jaarlijks de mogelijkheid tot het volgen van informatieve workshops op initiatief van de Johan Cruyff Foundation en een (verplichte) cursus Cruyff Foundation Coach bij de Johan Cruyff Foundation (2 donderdagen en vrijdagen).
• Overeenkomst op freelance basis met de gemeente Papendrecht. De vergoeding is € 20,- per uur. Reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer. Vergoeding telefoonkosten na overleg en met specificatie telefoonrekening.

Meer informatie en/of reageren op deze vacature: Gemeente Papendrecht, Heidy van Dam. Heidy is bereikbaar van maandag tot en met donderdag via telefoonnummer (078)- 770 6294 of via e-mail: h.vdam@papendrecht.nl.