Cabaretier Thijs van de Meeberg heeft je gemist

0
515

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Thijs van de Meeberg is cabaretier en columnist. Hij tourt met zijn voorstelling Meer dan mogelijk door het hele land en komt donderdag 10 maart, 20.15 uur, naar Theater De Willem in Papendrecht. Het is inmiddels zijn derde solovoorstelling en door de pandemie heeft hij iedereen gemist. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl.

De Volkskrant noemde Thijs van de Meeberg ‘een fijne Freek de Jonge-light’, De VARA gids sprak over ‘lef’ en Het Parool vroeg zich af of er ‘een verborgen steekje los aan hem is’. Thijs won de jury en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2015. En Meer dan mogelijk is zijn derde soloprogramma.

Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was – geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen – is hij blij nu weer met iedereen in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem hem boven zijn hoofd gegroeid, waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, dan ontvang je een seintje als er extra kaarten in de verkoop gaan.