Na twee jaar theaterstilte staat Lenette van Dongen in De Willem

0
298

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Lenette van Dongen speelt de reprise van haar bekroonde voorstelling Paradijskleier, ze ontving hiervoor de Poelifinario; de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretshow van het seizoen. De cabaretière moest nog enkele tientallen shows spelen toen haar tournee vanwege de coronapandemie werd afgebroken. Daarom is Lenette van Dongen woensdag 9 maart, om 20.15 uur, te zien in Theater De Willem in Papendrecht.

Vitaal en expressief op het toneel, met een reeks scherpe observaties en mooie liedjes. Dé theatersensatie en hit op tv, nog slechts twee maanden in de theaters te zien!

In Paradijskleier reflecteert Van Dongen op energieke wijze op de herfst van haar leven waarin zij is beland. Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Deze dag wordt je nieuwe lievelingsdag!

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, dan ontvang je een seintje als er extra kaarten in de verkoop gaan.