Swingende ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s in De Willem

0
310

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Vijf podiumbeesten, strak in het pak, met authentieke instrumenten en verbluffende samenzang. The Bentleys spelen swingende hits uit de 50’s & 60’s met de sound van toen en de attitude van nu. Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde en terug. Maar waar waren de meisjes eigenlijk in dat verhaal? Die pakken de hoofdrol in deze ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s, bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen. Vrijdag 11 maart, om 20.15 uur, in Theater De Willem. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl.

In deze nieuwe muziekvoorstelling brengen The Bentleys een ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s; met swingende dansnummers, maar ook met liefde en romantiek. Bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen – laten zij zien dat de opkomende jeugdcultuur ook veel betekende voor de rol van meisjes en vrouwen. Zoals The Raelettes die Ray Charles de deur wijzen; Tina Turner die een mega hit scoort zonder Ike; Nancy Sinatra die de benen neemt met haar lange laarzen.

Alle swingende hits uit de 50’s & 60’s; onvergetelijke classics die de dansvloer nog altijd vol krijgen; die je soms meezingt met tranen in je ogen. Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, I Get Around, Great Balls Of Fire, Light My Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The King…

Stap in deze muzikale rollercoaster; een live-ervaring van de tijd die je zelf had willen meemaken.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, dan ontvang je een seintje als er extra kaarten in de verkoop gaan