Bibelot presenteert op 16 april de eerste editie van ‘Goesting’

0
345

DORDRECHT – Goesting: Het beste uit België in Dordrecht. Naast friet, wafels, Kuifje, Manneke Pis en Eddy Wallie staan onze Zuiderburen toch ook wel bekend van de enorme aanwas aan bands. Denk aan: dEUS, Stromae, Balthazar, Warhaus, Bazart, Admiral Freebee, Millionair, Soulwax. Zonder de eigen talenten te kort te doen presenteert Bibelot de nieuwe en gevestigde acts uit België. Een ontdekkingstocht van pop, rock en electro.

Behalve genieten van de Belgische acts kan men deze avond ook genieten van de Belgische speciaal bieren met een speciaal voor deze avond uitgebreid assortiment!

16 april komen de volgende bands in Bibelot:

Borokov Borokov
Het Belgische ensemble Borokov Borokov staat garant voor rauwe, energieke shows en koortsachtige dans. Het Antwerpse project biedt een beukende mix van hi-NRG, punk, pop, hardcore, loungemuziek en powerballads. De band speelde eerder al op Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Fusion Festival, Ancienne Belgique Braindance, Ampere Open Air / boilerroom.tv, Paradiso, CTM Festival, Coaxial LA.

DEXELLE
DEXELLE is het soloproject van songwriter Nicolas D’Exelle, ook bekend als gitarist van garage rockers Black Leather Jacket. Hij ruilt de leren jas in voor opzwepende popmuziek. Een unieke sound die balanceert tussen dromerige vocals, dansbare grooves en glimmende synthesizers. Dexelle brengt ‘Tired Mind’ ook live met leden van The Haunted Youth, Black Leather Jacket, Bleak en Garbage Dreams.

Glitterpaard
Glitterpaard verzamelt enkele doorwinterde muzikanten uit Mintzkov, Wardrobe, Millionaire, Portland en Marble Sounds. Hun debuutalbum verschijnt op 25 maart 2022 bij Starman Records. Verwacht een gelaagde, heerlijk complexe plaat met vele kleuren; van intieme, melancholische popsongs tot luide, smerige rockers die niemand onberoerd laat.