Avondvierdaagse roept om vrijwilligers, anders gaat het feest niet door

0
396

PAPENDRECHT – Het doorgaan van de Avondvierdaagse hangt af van de vraag of zich voldoende vrijwilligers aanmelden. Is dat niet het geval, kan de editie 2022 niet doorgaan.

Op de Facebookpagina meldde de organisatie in eerste instantie dat heeft dit jaar niet door zou gaan. Als reden werd opgegeven dat men te weinig mensen heeft “om een veilige A4daagse te organiseren. Dus met pijn in ons hart hebben we besloten om de A4daagse niet door te laten gaan. Dit jaar, 2022, geen 49ste A4daagse in Papendrecht.”

Na een aantal reacties op de Facebookpagina plaatste men een nieuw bericht. “Wat fijn om te lezen dat er zoveel mensen de A4daagse een warm hart toedragen en ook met suggesties komen waar er vrijwilligers te vinden zijn. Als u bereid bent om op 1 of meerdere van de 4 avonden te komen helpen als verkeersregelaar dan horen we dat meer dan heel graag. We vragen u dan een digitale test tot verkeersregelaar te doen (duurt max. 1 uur) een uurtje voor een informatieavond op dinsdag 17 mei en 1 of meerdere avonden tijdens de A4daagse van 30 mei t/m 2 juni. Dat duurt dan minimaal een uur. Heel belangrijk dat u weet dat we dan ook echt op u rekenen. U kunt een mail sturen aan avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com met u naam en de dagen waarop u beschikbaar bent. Gezien voorbereidingen en vergunningaanvraag is 1 april de uiterste aanmelddatum. We wachten in spanning af…”