MuseumShop op zoek naar vrijwilligers

0
720

Foto: Iris Zaagman

DORDRECHT – Heb je een passie voor verkopen en vind je het leuk om in een winkel te werken? Dan is de MuseumShop misschien wel iets voor jou! De winkel in het Dordrechts Museum is namelijk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de handen graag uit de mouwen steken. Ben je klantvriendelijk, heb je oog voor detail en een aantal uur per week beschikbaar? Misschien word jij dan wel een van de nieuwe ambassadeurs van de MuseumShop én het museum.

De MuseumShop is een gezellige en toegankelijke museumwinkel met custom made artikelen geïnspireerd op de vaste collectie van het museum. De winkel wordt gerund door vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor het museum.
Het museum biedt een goede begeleiding, prettige samenwerking met leuke collega’s en fijne werksfeer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kunstkennis en vaardigheden op te krikken door de rondleidingen over de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen. Als vrijwilliger krijg je gratis toegang tot het museum en korting op producten uit de winkel.

Lijkt het je leuk om onderdeel van het team te worden? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar onze winkelcoördinator Conny-Joanna van Klink via cj.van.klink@dordrecht.nl.