Alzheimercafé: het brein in beeld

0
484

PAPENDRECHT – Wat gebeurt er in het hoofd als iemand dementie heeft? Waarom doet iemand met dementie wat hij doet? Hoe ga je daar als mantelzorger mee om? Gastspreker Wenny van der Hee gaat in op deze vragen tijdens het Alzheimercafé op donderdagavond 31 maart.

Wenny van der Hee neemt ons mee in haar ervaringen en vertelt wat er gebeurt in het hoofd als iemand dementie heeft. Zij is nauw betrokken bij Alzheimer Nederland en bekend met ondersteuning van mantelzorgers. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Het Alzheimercafé is van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in het Odensehuis in de P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht. Iedereen die te maken heeft met dementie is welkom. Aanmelden is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of te bellen naar Sterk Papendrecht op 078-6154741.