Ledenvergadering en lezing Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard

0
474

PAPENDRECHT – Door de Coronapandemie was het twee jaar niet mogelijk om een ledenvergadering te houden voor de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard. Nu dat weer mogelijk is, zal deze worden gehouden op woensdag 30 maart aanstaande in het Streekcentrum van de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard.Voor de pauze zullen de gebruikelijke punten van de ledenvergadering worden behandeld: een terugblik op het afgelopen jaar/jaren, financiën, verkiezing van bestuursleden en een vooruitblik op de toekomst.

Na de pauze zal Bram van Vliet, plantendeskundige een lezing geven. Bram is al vele jaren actief bij de plantenwerkgroep van de Natuur- en vogelwacht. Hij verzorgt cursussen en excursies en zal aan de hand van door hem zelf gemaakte tekeningen de aanwezigen meenemen in de wereld van de planten.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom.
De toegang is gratis.
Plaats: Streeknatuurcentrum van de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard, Matenaweg 1, Papendrecht.
Inloop vanaf 19:30 uur en aanvang 20:00 uur.