Biesboschcentrum opent nieuw seizoen

0
545

Foto: Corado Francke, RTV Dordrecht
DORDRECHT – Ballonnen en verschillende activiteiten bij het Biesboschcentrum zaterdag. De reden? De feestelijke seizoensopening stond weer op het programma. “Tijd voor een feestje”, omschrijft Sanne van Rijn van het Biesboschcentrum het feestelijke weekend.

Lichtspoor
Vrijdagavond was het al feest aan de noordoostkant van het eiland van Dordrecht, want door de Biesbosch liep een heus lichtspoor. “Een wandeling met objecten zoals bomen die verlicht waren. Er waren lampjes op het water, een fonteinenshow en artiesten zoals violisten en een gitarist. Een sprookjesachtige setting”, vat Van Rijn samen.

Met rondvaarten, wandelingen met de boswachter, knutselactiviteiten en aquaballen gingen de festiviteiten zaterdag en zondag verder. Dat alles onder koude maar aangename omstandigheden. “We zijn blij, want het zonnetje schijnt. Dat hadden we echt niet gedacht.”

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner RTV Dordrecht.