PKC wint eerste van de play-offs

0
622

PAPENDRECHT – PKC heeft zaterdagmiddag de eerste wedstrijd in de serie play-offs gewonnen van DVO. De eindstand was 22-16.

Nadat in de beginfase DVO een kleine voorsprong had opgebouwd, zette Jelmer Jonker de thuisploeg in de 8e minuut op voorsprong: 3-2. Die voorsprong gaf PKC niet meer uit handen.

De eerste helft eindigde bij de stand 12-8. In de 50e minuut kreeg Daniëlle Boadi van DVO een rode kaart. In de laatste minuut miste Roos Scherrenbug van DVO nog een strafworp. Daarmee was de eindstand bereikt.

Topscorer bij de heren was Olav van Wijngaarden met 5 doelpunten. Bij de dames scoorden verschillende spelers een maal. Voor PKC waren dat Zita Schröder, Sanne van der Werff en Brett Zuijdwegt.