Minderjarige verdachte van mishandeling herkenbaar in beeld

0
954

REGIO – De politie is nog steeds op zoek naar een jongeman die in oktober vorig jaar een andere jongen mishandeld heeft. Het gezicht van de vermoedelijk minderjarige jongen is eerder geblurd getoond in het programma Bureau Rijnmond. Omdat de jongeman zich niet bij de politie heeft gemeld, laten we hem nu herkenbaar zien.

Op het moment dat een groep chillende jongens bij Boon’s Markt in winkelcentrum Markt van Matena wil vertrekken, roept de gezochte jongen dat ze moeten oprotten uit zijn wijk. Vervolgens slaat en schopt hij een 17-jarige jongen van de groep. De beugel van het slachtoffer breekt en hij loopt letsel op aan zijn oog.

Het incident speelt zich af op zondag 17 oktober 2021 rond 22.00 uur. Buiten het zicht van de camera’s wordt de jongen mishandeld. Maar er zijn wel camerabeelden van de verdachte voordat hij dit doet. Bel de politie als u de verdachte kent of als u weet waar hij woont.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Rijnmond.