Lezing door natuurfotograaf Jan Trapman op 21 april

0
489

PAPENDRECHT – In het Streeknatuurcentrum van de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard aan de Matenaweg 1 te Papendrecht zal natuurfotograaf Jan Trapman op donderdag 21 april 2022 een lezing geven over Nationaal Park De Hoge Veluwe. Daar vinden we uitgestrekte loof- en naaldbossen, heidevelden met vennen en een groot stuifzandgebied.

Hoogtepunt is de spectaculaire hertenbronst in de herfst, maar tijdens een wandeling sta je soms oog in oog met wilde zwijnen of moeflons die je overal in het park tegen kan komen. In het vroege voorjaar hoor je de luide roep van onze grootste specht, de zwarte specht. Die is dan bezig met het nest of roept om een vrouwtje.

Jan Trapman is bij velen bekend om zijn prachtige natuurfoto’s, zijn grote kennis van de natuur en zijn boeiende uitleg daarbij. Meer info op www.jantrapman.nl

U bent welkom vanaf 19.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur. Toegangsprijs is 2,50 euro.