Muzikale avond van Frank Boeijen in Theater De Willem

0
572

PAPENDRECHT – Ooit de held van poppodia en het clubcircuit, besloot Frank Boeijen jaren geleden het roer om te gooien en te kiezen voor de intimiteit van het theater. En dat blijkt een groot succes! Frank Boeijen bracht begin dit jaar zijn nieuwe album uit en staat nu te popelen het podium van Theater De Willem te betreden. Vrijdag 15 april, om 20.15 uur, staat hij met een arsenaal aan liedjes op het Papendrechts podium. Meer informatie en kaartverkoop via www.theaterdewillem.nl.

Hij behoeft eigenlijk geen introductie. Bijna 35 jaar geleden was de Nijmeegse zanger/liedjesschrijver één van de eersten die de poppodia en het clubcircuit verruilde voor het theater. En dat bleek een groot succes. Een avond in het theater bij Frank Boeijen staat garant voor herkenning en verrassing.

Met meer dan 400 liedjes is er heel wat te kiezen. Liefhebbers kunnen zich mee laten nemen naar een wereld vol poëzie, songs en verhalen over schoonheid, liefde en het leven. Klassiekers als Kronenburg Park, Zwart Wit, De Verzoening of Zeg Me dat Het Niet Zo Is kunnen zomaar de revue passeren. Maar ook nieuw materiaal zal niet ontbreken. Wat de band ook speelt, het wordt een muzikaal feestje.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, dan ontvang je een seintje als er extra kaarten in de verkoop gaan.