Opnieuw ruime zege Papendrecht Vrouwen 1

0
539

SPRANG-CAPELLE – Op zaterdag 23 april stond voor Papendrecht VR1 de uitwedstrijd op het programma tegen SSC’55 VR1. De week ervoor leverde de thuiswedstijd een 5-0 zege op. De Papendrechtse dames begonnen furieus. Binnen het kwartier stond het al 0-2 dankzij treffers van Quirine en Petra. Daarna herpakte de thuisploeg zich en wist zich goed staande te houden. Petra slaagde er echter ruim tien minuten voor rust in de score op te voeren tot 0-3.

Papendrecht begon ook na rust sterk met enkele kansen tot gevolg die echter niet werden benut. SSC’55 kreeg eveneens een goede kans maar de kopbal werd uit het doel gehouden door Papendrecht-doelvrouwe Ilse V. Halverwege de tweede helft soleerde Chantal V. door de SCC’55-verdediging. In het strafschopgebied legde ze de bal mooi terug op Petra die makkelijk in kon tikken: 0-4. Een klein kwartier voor tijd een vergelijkbare aanval. Chantal V. legde de bal opnieuw mooi klaar voor Petra die de goalie rustig uitspeelde en de bal tegen de touwen schoof. In de slotfase verlieten Jolanda en Quirine het veld. Claudia en Gabrielle namen hun plaatsen in. De rood-zwarten bleven de dienst uitmaken op het veld en verlieten dat uiteindelijk met een 0-6 zege dankzij een onvervalste hattrick van Petra.

Op zaterdag 30 april speelt de dameshoofdmacht van VV Papendrecht om 14.30 uur tegen Almkerk VR1, de enige ploeg die de Papendrechtse dames nog van de titel kan afhouden. Bij winst van Papendrecht VR1 is het kampioenschap, drie wedstrijden voor het einde, binnen.