Koninklijke onderscheiding voor RTV vrijwilliger Jan van Efferen

0
573

PAPENDRECHT – Dinsdag 26 april werd Jan van Efferen thuis verrast door een bezoek van burgemeester Jetten, die bij hem aanbelde om hem een koninklijke onderscheiding op te spelden. Die onderscheiding (Lid in de orde van Oranje-Nassau) mocht hij ontvangen voor zijn grote inzet als vrijwilliger voor tal van organisaties die hij jarenlang belangeloos ondersteund heeft en nog steeds ondersteunt.

Jan van Efferen is ook al vele jaren als vrijwilliger aan RTV Papendrecht verbonden. Hij maakt deel uit van de staf van RTV en geeft leiding aan de vrijwillige medewerkers van de tv-afdeling. Hij filmt vaak voor berichten op locatie en zorgt daarna in de studio voor het (laten) monteren en redigeren van opnamen om die klaar te maken voor uitzending op kabelkrant, tv en YouTube. Ook de inrichting en de installatie van technische hulpmiddelen in en rond de tv-studio behoort tot zijn taak.

Jan blinkt uit door zijn tomeloze inzet en zijn loyaliteit aan RTV. Hij is initiatiefrijk en hij is bereid om alles wat hij nog niet kan net zo lang te bestuderen tot hij er wel mee overweg kan. Ook RTV Papendrecht is zeer verguld met de onderscheiding die Jan mocht ontvangen.