Bevrijdingsconcert van Excelsior in De Willem

0
586

foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Na 2 jaar van uitstel gaat het nu dan eindelijk gebeuren, het bevrijdingsconcert van het Groot Orkest van Excelsior onder leiding van dirigent Ruud Welle. Het orkest verzorgt op Bevrijdingsdag een avondvullend programma vol muziek en spektakel in Theater de Willem. Het belooft een gevarieerd en herkenbaar programma te worden, in het teken van 5 mei.

Het orkest heeft inmiddels de reputatie opgebouwd om sterren van naam aan zich te binden. Ook deze keer heeft hij zichzelf daarin overtroffen. Voor deze bijzondere avond haalt het orkest niemand minder dan Musicalster René van Kooten naar Papendrecht. Van Kooten zal zich laten begeleiden door het orkest.

Deze prachtige theateravond wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Comité Papendrecht. Kaarten bestellen kan via 078-615 82 26 of reserveren@theaterdewillem.nl

Donderdag 5 mei – 20.15 uur