Nieuw programma Theater De Willem 10 mei online

0
732

PAPENDRECHT – Het programma van het huidige seizoen is nog in volle gang, met nog een aantal prachtige voorstellingen te gaan tot en met juni. Maar achter de schermen is er hard gewerkt aan het nieuwetheaterprogramma van Theater De Willem. Het programma voor het nieuwe seizoen is klaar, theaterdirecteur Erik Groeneweg heeft weer een bijzonder, verrassend en mooi programma samengesteld.

Benieuwd? Maandag 9 mei vindt Het Voorgevoel plaats, hiervoor zijn de laatste kaarten beschikbaar. Vanaf dinsdag 10 mei, 9.00 uur, staat het programma online op de website www.theaterdewillem.nl. Kaarten reserveren is dan alleen mogelijk voor Vrienden van De Willem.

Kom als eerste te weten hoe het programma voor seizoen 22/23 er uit ziet! Het Voorgevoel, op maandag 9 mei om 20.15 uur, is een bonte avond vol korte optredens van artiesten die volgend seizoen te zien zijn in Theater De Willem. Voorpret die je niet mag missen. Bovendien ontvangen de gasten van deze avond als eerste de nieuwe theaterbrochure en kunnen zij als eerste een bestelformulier inleveren. Vrienden kunnen twee gratis kaarten reserveren. Geen Vriend en toch naar Het Voorgevoel? Voor slechts € 7,50 kunnen er kaarten gereserveerd worden via www.theaterdewillem.nl.

Programma online op dinsdag 10 mei
Vanaf dinsdag 10 mei, om 9.00 uur, staat het nieuwe theaterprogramma van Theater De Willem online op de website. Vanaf dat moment is het voor Vrienden van De Willem mogelijk om kaarten te reserveren, zij krijgen tot 23 mei voorrang op het bestellen van kaarten. Vanaf maandag 23 mei, 9.00 uur, is het voor iedereen mogelijk kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen.

De brochure komt eraan!
Op maandag 9 mei ontvangen gasten van Het Voorgevoel de nieuwe brochure als eerst, maar in de dagen er na valt de brochure ook bij de meeste mensen in de bus. Mensen uit Papendrecht krijgen ‘m via de krantenbezorger. De brochure niet gehad, dan kun je hem ook ophalen bij Sportcentrum Papendrecht of Theater De Willem. Mensen buiten Papendrecht, die afgelopen seizoenen kaarten gekocht hebben en daarbij hun adres hebben opgegeven, ontvangen de brochure via de post.