Papendrecht VR1 is al kampioen

0
380

SPRANG-CAPELLE – Op zaterdag 7 mei trad Papendrecht VR1 op sportpark De Gaard in Sprang-Capelle aan tegen NEO’25 VR1. Bij winst zou de titel voor de Papendrechtse dames zijn. Zij lieten er geen gras over groeien. De hele wedstrijd waren de rood-zwarten de bovenliggende partij. Ze wisten een ruime 0-8 overwinning te boeken dankzij treffers van Petra (4x), Chantal V. (3x) en Danielle H. Met deze overwinning is twee wedstrijden voor het einde van de competitie het kampioenschap al binnen.

De officiële huldiging zal op zaterdag 14 mei plaatsvinden als Vrouwen 1 van Voetbalvereniging Papendrecht op het eigen Slobbengors aantreedt tegen Zwaluwe VR1. Uiteraard is eenieder van harte welkom om de Papendrechtse dames te eren tijdens deze feestelijk wedstrijd. De aftrap is om 14.30 uur.