Start kaartverkoop nieuw seizoen Theater De Willem

0
495

PAPENDRECHT – De voorpret kan beginnen en het volgende theaterseizoen wordt mooier dan ooit. Het nieuwe theaterprogramma staat al eventjes online en reserveren voor Vrienden van Theater De Willem is al mogelijk. Maar vanaf maandag 23 mei 9.00 uur is het voor iedereen mogelijk online kaarten te reserveren voor één van de voorstellingen die volgend seizoen te zien zijn in De Willem. Wordt het cabaret, muziek, toneel, dans of een familievoorstelling? Er is keuze genoeg. Er zijn zelfs nog extra voorstellingen bijgeboekt! Bekijk het programma op www.theaterdewillem.nl.

De meeste mensen hebben de brochure van Theater De Willem in de bus ontvangen en het programma al uitgebreid kunnen bekijken. Vanaf maandag 23 mei, om 9.00 uur, is het voor iedereen mogelijk online kaarten te reserveren voor het volgende theaterseizoen.

Wordt het de allerlaatste voorstelling van Youp van ’t Hek? Kom je genieten van de diverse muzikale voorstellingen zoals Queen: The Story, Marlijn Weerdenburg, René van Kooten African Mama’s, Ocobar of de 3JS? Neem de (klein)kinderen mee naar Pim & Pom, Muk of misschien wel Assepoester van Van Hoorne Entertainment. Of kom lachen bij Martijn Kardol, Freek de Jonge, Anne Neuteboom, Pieter Jouke of Jandino Asporaat. Volgens seizoen is er genoeg keuze voor iedereen. Bekijk het gehele programma op www.theaterdewillem.nl of via onze brochure.

Extra bijgeboekt – Henry van Loon, Richard Groenendijk en Yentl en De Boer
Tijdens het drukken van de theaterbrochure ontving het theater nog meer aanbiedingen van voorstellingen die volgend seizoen door het land toeren. Helaas zijn deze niet te vinden in de nieuwe theaterbrochure, maar staan ze wel op de website. Zo is het mogelijk om kaarten te reserveren voor cabaretier Henry van Loon, vrijdag 23 september 2022; ook Richard Groenendijk komt terug met de reprise van zijn voorstelling Voor Iedereen Beter, donderdag 2 februari 2023; en komen Yentl en De Boer langs met hun fantasierijke en muzikale programma Modderkruipers, woensdag 8 mei 2023.