Dinsdag uitgestelde voorstelling Jon van Eerd

0
492

foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Door ziekte van Jon van Eerd kon de voorstelling Harrie Neemt de Benen eerder dit seizoen niet doorgaan. De inhaalvoorstelling is nu op dinsdag 24 mei. Er zijn nog kaarten!

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie in de meest onmogelijke situaties. De leukste komedie van het seizoen!

In Harrie Neemt de Benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt.

Harrie Neemt de Benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten je gegarandeerd van je stoel van het lachen.