Gitaarfenomeen treedt op in De Willem

0
255

foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Films en filmmuziek
Naast muziek heeft Mart nog een grote liefde: film. In zijn voorstelling Mart & Movies speelt hij op zijn gitaar de filmmuziek van de klassiekers zoals Mission Impossible en Titanic. Mart laat ook wat horen uit de muziekfilms Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles. Hij verbindt zijn gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. Mart & Movies: beeldend en supermuzikaal.

Mart Hillen is vrijdag 27 mei, om 20.15 uur, te zien en te horen in theater De Willem. Bekijk hier een filmpje en reserveer direct kaarten via www.theaterdewillem.nl

https://www.theaterdewillem.nl/programma/performance?performanceId=1001