BMX- en behendigheidsparcours op 4 juni

0
573

PAPENDRECHT – Zaterdag 4 juni is er, naast de Wielerronde en de 4 mijl loop, ook voor de jeugd een uitdagend BMX-parcours met allerlei obstakels op de Markt. Daar kunnen BMX-skills worden uitgetest en verbeterd. Tussen 11.00 en 16.00 is daar een parcours waar je op eigen risico met de eigen fiets of met een geleende fiets kan oefenen, wel met een helm op natuurlijk. Deelname is gratis.

Voor ouderen
Bewegen is en blijft gezond. En ook als je een jaartje ouder bent, helpt fietsen om lekker in beweging te blijven. Daarom ligt er 4 juni tegelijk met de Wielerronde en het BMX-parcours nog een ander parcours op de Markt: een behendigheidsparcours voor niet zo jonge deelnemers. Wie wil krijgt op dat parcours tips om veilig op- en af te stappen, op de juiste manier te remmen en zo veilig mogelijk over een rotonde te fietsen.

Helaas blijkt uit cijfers dat een fietsongeluk in een klein hoekje zit. Zorg dat je alert en fit deelneemt aan het verkeer. Wil je meedoen? Kom dan naar de Wielerronde op 4 juni en ontvang meer informatie over Doortrappen. Deelname is gratis!