Wandel goed de zomer in bij het Alzheimercafé

0
388

PAPENDRECHT – Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en professionals. Op donderdagavond 30 juni organiseert het Alzheimercafé een wandeling en staan we bewust stil bij goed voor uzelf zorgen. U bent van harte welkom vanaf 19.15 uur. We verzamelen in het Odensehuis in de P.S. Gebrandystraat 31 in Papendrecht.

John van der Sluis (wandelcoach vanuit Lopend Stilstaan) neemt de bezoekers op deze avond mee in een ontspannen, ervaringsgerichte wandeling. Al wandelend staan we met elkaar stil bij hoe we op een goede manier de zomer in kunnen gaan. Door aandacht te geven aan jezelf, je energiebalans te bewaken en je grenzen aan te geven ( kortom, door goed voor jezelf te zorgen) kun je meer ontspannen zorgen voor je naaste met dementie. De wandeling is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het wandelplezier staat centraal. Aanmelden is niet nodig.

Voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail: mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of telefoon: 078-6154741.