Big Rivers kondigt reünie-optreden BluefisH aan

0
381

DORDRECHT – Big Rivers kondigt aan dat de Dordtse punkrockband BluefisH dit jaar een reünieoptreden geeft op het festival in de originele bezetting. Dit bijzondere optreden is deze editie te zien op zaterdag 16 juli om 19.00 aan de Korte Kalkhaven op het Dolderman Stage.

Het orginele BluefisH, dat twintig jaar geleden erg populair was in de Nederlandse popscene heeft nooit op een Big Rivers podium gestaan. In 2011 en 2012 was de band al te zien op Big Rivers, toen in een alternatieve opstelling.

Directeur Bas de Zwart probeert al langere tijd de band weer samen te krijgen voor een optreden op Big Rivers. Dat is dus dit jaar gelukt, in de originele opstelling met Maarten Teekens, Geert Teekens, en Danny Versluis.

Naast deze speciale reünie zijn er weer het hele weekend allerlei optredens door de hele stad, met dit jaar voor het eerst “At the Boulevard”.

Voor meer informatie en tickets kijk hier.