Speciale inloopdag voor werkzoekenden

0
305

DRECHTSTEDEN – Werkzoekenden uit de gehele regio kunnen woensdag 15 juni een bezoek brengen aan een speciale sollicitatie inloopdag in Barendrecht. Tijdens de inloopdag kan iedereen vrijblijvend in gesprek gaan met recruiters, om samen te zoeken naar een droombaan in de sectoren groen, techniek, bouw en/of food.De inloopdag vindt woensdag 15 juni plaats van 12.00 tot 18.00 uur bij AB Zuid-Holland, aan de Oslo 23 in Barendrecht. Er is een vrije inloop en geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend terecht voor tips & tricks, informatie over solliciteren en actuele vacatures in Zuid-Holland.

Samen met de recruiters kunnen werkzoekenden een eigen top 3 van interessante vacatures maken, waarna de recruiters direct aan de slag gaan. Binnen 48 uur volgt een update over de gekozen vacatures. Van inloopdag naar aan de slag bij je droombaan, het kan heel snel gaan!

Aanmelden voor de sollicitatie inloopdag aan de Oslo 23 in Barendrecht is niet nodig.