VV Papendrecht verwelkomt wederom nieuwe spelers

0
584

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Leroy Nijgh (RVVH) en Norichio Nieveld (Kozakken Boys) hebben toezeggingen gedaan om in het nieuwe seizoen bij Voetbalvereniging Papendrecht te komen spelen. De afgelopen weken hebben Noah Nouwen en Diego Tjin Pit Joen, beiden van ASWH, dit ook gedaan. Ze hebben eerder in de Papendrecht-jeugd gespeeld, Hierbij zijn ze vergezeld door hun ASWH-teamgenoot Mels Visscher, Daniël van Gorp (VOC), Donovan Stewart (RVVH). Doelman David Hartog (Excelsior Maassluis) heeft ook de stap naar het Slobbengors gemaakt.

Daarnaast heeft Papendrecht vanuit de O19-jeugd een zestal spelers overgeheveld naar de A- selectie. Stefano Martina heeft besloten om zijn vriendenteam bij Papendrecht te verlaten om in het seizoen 2022-2023 weer prestatief aan de slag te gaan. Hiermee heeft VV Papendrecht de selectie nagenoeg op orde.

Bij VV Papendrecht vertrekken Nick Kamerling en Juninho van Ree. Ze zijn bij Sliedrecht gaan voetballen. Thomas Keuter (VVGZ), Semih Kaplan (onbekend), Siggy Schutte (De Zwerver), Rick Louwman (Drechtstreek), Cedric Thiese (SteDoCo) en Yunus Ekiz (onbekend). Daarnaast stoppen vijf selectiespelers vanwege aanhoudend blessureleed of om andere redenen.