Nieuwe website van Natuur- en Vogelwacht

0
624

PAPENDRECHT – De Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. De NVWA heeft tot doel het in stand houden en verbeteren van de kwaliteit van het landschap, de natuur en het milieu in de Alblasserwaard en het gezamenlijk bestuderen daarvan.

De NVWA is een regionale vereniging. Binnen de vereniging bestaat een groot aantal actieve werkgroepen en daarnaast is de vereniging de trotse eigenaar van het SNC (StreekNatuurCentrum) in Papendrecht, gevestigd aan de Matenaweg 1.


Het SNC is te gebruiken als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de Alblasserwaard. In het centrum zijn wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Ook serveert men er koffie, thee en andere verfrissingen. Het centrum is geopend op zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur.

De website is via deze link te bezoeken.