Wandel goed de zomer in bij het Alzheimercafé

0
385

PAPENDRECHT – Op donderdagavond 30 juni organiseert het Alzheimercafé een zomerwandeling en wordt er bewust stilgestaan bij het goed zorgen voor de mantelzorgers en naasten. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en professionals.

Iedereen is van harte welkom vanaf 19:15 uur. Het is de bedoeling om te verzamelen in het Odensehuis in de P.S. Gebrandystraat 31 in Papendrecht.

Ontspannen
John van der Sluis (wandelcoach vanuit Lopend Stilstaan) neemt de bezoekers op deze avond mee in een ontspannen, ervaringsgerichte wandeling. Al wandelend staat men met elkaar stil bij hoe men op een goede manier de zomer in kan gaan. Door aandacht te geven aan jezelf, je energiebalans te bewaken en je grenzen aan te geven ( kortom, door goed voor jezelf te zorgen) kun je op een meer ontspannen manier zorgen voor de naaste met dementie.

De wandeling is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het wandelplezier staat centraal. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan men contact opnemen via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bellen naar Sterk Papendrecht op 078-6154741.