Les Chantres in Praatpaal Papendrecht

0
447

PAPENDRECHT – Dinsdag om 20:00 uur is er een nieuwe aflevering van Praatpaal Papendrecht op Papenrecht FM.

In deze Praatpaal: Les Chantres ontmoet muzikale gasten. Een benefietconcert voor Oekraïne op woensdagavond 29 juni met gastoptredens van o.a. een kinderkoor van Oekraïense kinderen. Twee leden van het koor zijn te gast tijdens de uitzending op Papendrecht FM.

Verder Keek op de Week, René denkt na, Column van Peter, Gedicht van de Week en de Nazit.

Praatpaal Papendrecht is lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Het programma wordt herhaald op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0 MHz. en natuurlijk via uw box (kabelkrant).