Evenement “Kunsthoofd” weer terug

0
383

Foto: aangeleverd
DORDRECHT – De organisator van “Kunstoofd”, Teus Zantman, kondigt aan dat het evenement weer terug is. De corona-crisis gooide de afgelopen 2 jaar roet in het eten, maar dit jaar wordt het evenement aan het Groothoofd in Dordrecht weer nieuw leven ingeblazen.

Geuren en Kleuren is de ondertitel van het evenement op het mooiste plekje van Dordrecht. De geuren van de horeca en de expressieve kleuren van de kunstenaars vermengen zich tegen de achtergrond van het Drierivierenpunt tot een aantrekkelijke ambiance.

Vanaf 24 juli t/m 28 augustus bepalen Geuren en Kleuren iedere zondag van 12.00 tot 18.00 uur het sfeerbeeld aan het Groothoofd te Dordrecht. Ruim 20 beeldend kunstenaars zijn tijdens het evenement live aan het werk en geven graag tekst en uitleg over hun werk en werkwijze. Eén en ander wordt muzikaal omlijst door singer-songwriters, die de relaxte ambiance vervolmaken.