Bijbaan voor jongeren in het Dordrechts Museum

0
449

Foto: Annefleur Verbaas
DORDRECHT – Voor haar jongerenprogramma Take pART zoekt het Dordrechts Museum voor het nieuwe schooljaar 2022/2023 enthousiaste jongeren tussen de 16-21 jaar die bij het museum willen werken. Samen met leeftijdsgenoten bedenken en organiseren Take pARTners eigenzinnige evenementen om het museum leuker te maken voor jong publiek. Kennis van kunst is niet nodig. Een open mind en kritische blik wel.

Als Take pARTner organiseer je een schooljaar lang o.a. evenementen, maak je TikTok en Insta content, geef je rondleidingen en geef je jongeren een stem in het Dordrechts Museum.

Programmamaker
Je komt in dienst van het museum en geeft feedback over de gang van zaken. Je bent programmamaker, adviseur en ambassadeur van het museum. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals talentontwikkeling, CV opbouw, out of the box denken en het ontwikkelen en opkomen voor je mening.

Aanmelden
Ben jij tussen de 16-21 jaar en wil je een schooljaar lang in het museum werken om leeftijdsgenoten enthousiast te maken voor kunst? Meld je dan vóór 15 september aan door een appje te sturen naar Joëlle Hoogendoorn via 06-38685867 of mail naar takepart@dordrecht.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Meer info over Take pART en de uurtarieven voor deze bijbaan zijn te vinden op www.take-part.nl.