Eerste, geslaagde editie van Bourgondisch Papendrecht

0
392
Foto: 2022

Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – Op zaterdag 9 juli heeft de eerste editie plaatsgevonden van Bourgondisch Papendrecht. Het kleine bier- en wijnfestival was georganiseerd door de ondernemers Marc Commandeur en Niels van Heteren van Mitra De Nieuwe Bourgondiër. In het Vondelpark werden zo’n 250 bezoekers en kinderen getrakteerd op een gezellig opgezet mini foodtruck festival.

Er werden o.a. bieren van brouwerij Gantelwasser uit Papendrecht geschonken. Kinderen konden genieten van verkoelende ijsjes. Verder waren er diverse spellen zoals kubben, Cornhole, een sjoelbak van 5 meter, mega jenga, zaklopen en een mini glijbaan voor de allerkleinsten. Zo konden ouders en opa’s en oma’s met jonge kinderen ook genieten van een dagje uit. Tot slot was er voor jong en oud een Silent Disco.

Gezelligheid
Niels vertelt: ‘’Wij konden ons geen mooiere dag wensen dan afgelopen zaterdag. Wij hebben jong en oud zien genieten en dat is ook waar je het voor doet. Als geboren en getogen Papendrechters willen Marc en ik vooral gezelligheid in Papendrecht brengen. Wij vinden dat er wat te beleven moet zijn in onze gemeente en daar proberen wij ons steentje aan bij te dragen. Wat ons betreft komen wij volgend jaar veel groter terug met ook live muziek, maar we willen zeker dit concept in stand houden. Verder zijn we nog veel meer van plan, maar daar moeten mensen ons voor in de gaten houden.’’