Meiden: kom voetballen bij VV Papendrecht

0
453

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Voetbalmeiden opgelet: wil jij ook leren voetballen zoals onze OranjeLeeuwinnen? Wil jij later ook uitkomen op het EK? Ga dan de uitdaging aan en kom voetballen bij Voetbalvereniging Papendrecht.

Zo is het Liza van der Most gelukt om via VV Papendrecht en Ajax het Nederlands Elftal te halen en Europees Kampioen te worden in 2017 en vicewereldkampioen in 2019. Twee jaar geleden sprak ze erover in een filmpje dat je kunt bekijken via de website van VV Papendrecht:

De allerjongste meisjes voetballen met de jongens. Vanaf de oudste pupillen kun je je aansluiten bij een meidenteam in de categorie MO13, MO15 en MO17. Ben je al wat ouder? VV Papendrecht heeft twee vrouwenteams waaronder een MO23.

Voor meer informatie kun je per e-mail contact opnemen met onze jeugdafdeling: jeugd@vvpapendrecht.nl.