Yves Berendse te gast in Wij Houden Het Hollands

0
529

PAPENDRDECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands presenteert zijn nieuwste RegioTip. Het is Yves Berendse met zijn nieuwe track Vanavond.

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. In 2016 tekende hij een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin In Jou’ werd meteen een hit. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia.

Aanstaande zondag is Randy te gast in de Papendrechtse studio. Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.)