Cliënten van Gemiva zetten zich in voor AVONtuur

0
498

Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – “Er is een flink bedrag door cliënten van de locatie Variant ingezameld voor AVONtuur ”, vertelt Nella Rijsdijk, locatiemanager bij Gemiva. Een trotse cliënt overhandigt de cheque aan de initiatiefnemers van Stichting AVONtuur. Er is een bedrag van 1557 euro opgehaald met de verkoop van soep, raamstickers, ansichtkaarten en kaarsen. Nella vervolgt enthousiast: “Door de locaties van Variant zijn diverse acties opgezet om iets te kunnen doen voor anderen. We zijn trots dat we dit kunnen doen met cliënten, begeleiders en willen dan ook iedereen bedanken voor hun inzet en financiële bijdrage”.

Onderzoek naar hersentumoren bij kinderen
Ruben en Dana Keijzer uit Papendrecht hebben een dochter, Nova. Toen zij 2 maanden oud was, bleek dat Nova een zeldzame hersentumor heeft. Met de actie AVONtuur zamelen deze ouders geld in voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. De locatiemanager Nella Rijsdijk van diverse locaties Variant kwam in contact met deze ouders en zet zich, met haar cliënten, in voor AVONtuur. Lees meer over actie AVONtuur op de site: www.maximaalinactie.nl/actie/dana-keijzer. Je kunt daar ook (anoniem) doneren.

Locaties Gemiva die zich hebben ingezet voor AVONtuur
De cliënten van deze locaties van Gemiva hebben zich voor deze actie ingezet: Variant Albert Schweitzerstraat in Papendrecht, een werk-, leer- en activiteitencentrum; cadeauwinkel Gemivaria in Dordrecht; de Groenderij voor groenactiviteiten; Koetshuis, een activiteitencentrum in Dordrecht; Variant Johannes Vermeerstraat, een activiteitencentrum in Papendrecht en Variant Sliedrecht, een werk-, leer- en activiteitencentrum.

Gemiva
Variant is een onderdeel van de Gemiva. Gemiva is er voor kinderen en volwassenen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking, tijdelijk of langdurig, zorg of begeleiding nodig hebben.