Franz Joostink is RegioTip van Wij Houden Het Hollands

0
632

Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands presenteert zijn nieuwste RegioTip. Het is Franz Joostink met zijn nieuwe nummer ‘Blijf vannacht bij mij’.

De in 1981 geboren Arnhemse volkszanger heeft het zingen in de genen zitten. Al vroeg stond Franz Joostink wekelijks op de bühne en hij brengt regelmatig nieuwe muziek uit onder het label van Het Hollands Geluid.

Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.). Tijdens de zomervakantie is het programma een paar weken lang non-stop.

Het programma wordt op Papendrecht FM herhaald op vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur.