Wie kookt mee voor het Wereldfeest?

0
472

PAPENDRECHT – Wist u dat er in Papendrecht 116 nationaliteiten zijn? Op zaterdag 3 september organiseert de gemeente in het Vijverpark weer een Wereldfeest van 16:00 tot 22:30 uur. Het is een groot kleurrijk feest waar Papendrechters uit verschillende landen hapjes verkopen. Er is een podium vol prachtige wereldmuziek en verrassende dansstijlen. 

De organisatoren zoeken mensen uit: Afghanistan, Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Guatemala, Mexico, Nicaragua, Peru, Spanje, Uruguay, Venezuela, Maleisië, Zweden, Amerika, Australië, Botswana, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Filipijnen, Gambia, Ghana, Guyana, Ierland, Jamaica, Nieuw Zeeland, Nigeria, Pakistan, Sierra Leone, Vietnam, Hongarije, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, België, Nederland, Suriname, Denemarken, Noorwegen, Angola, Brazilië, Kaapverdië, Portugal, Roemenië, Congo, Frankrijk, Kameroen, Senegal, Zaïre, Zuid-Afrika, Kenya, Kosovo, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Polen, Tsjechië, Slowakije, Indonesië, Somalië, Azerbeidzjan, Irak, Letland, Turkije, Griekenland, Oekraïne, Bulgarije, Belarus, Servië, Montenegro, Macedonië, Rusland, Armenië, Georgië, Japan, Israël, Iran, Egypte, Jordanië, Libanon, Marokko, Mauritanië, Soedan, Syrië, Tunesië, India, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Ethiopië, ZuidKorea, China, Eritrea, Taiwan.

Meldt u aan! Maak ook hapjes uit eigen land en laat alle Papendrechters proeven. Neem contact op met:

Lisette Oudenaarden l.oudenaarden@papendrecht.nl
telefoon 06 40 66 15 62
Joanna van Vuuren rjj.van.vuuren@papendrecht.nl
telefoon 06 36 15 68 28