Zomercursus ‘Plezier op school’

0
268

PAPENDRECHT – ‘Plezier op school’ is een tweedaagse zomercursus voor aanstaande brugklassers die op de basisschool gepest werden of andere problemen hadden in de omgang met leeftijdgenoten. De cursus kan je kind helpen om een goede en ontspannen start te maken op de middelbare school door de sociale vaardigheden en zelfvertrouwen van het kind te versterken.

Hoe? De cursus geeft de kinderen een steuntje in de rug door lastige situaties met ze te oefenen en veel te praten met elkaar. Maar ook leren ze de invloed van gedachten op gevoelens, de invloed van gevoelens op gedrag en het effect van je gedrag op anderen. De oefeningen en theorie zorgen ervoor dat de kinderen sterker in hun schoenen staan, zelfvertrouwen uitstralen en een gesprek kunnen beginnen. Maar ook dat zij goed hun grenzen kunnen aangeven door nee te zeggen.

Wanneer vindt het plaats? De cursus vindt plaats op 18 en 19 augustus 2022 van 09.00 tot 16.30 uur in de Spil, Stellingmolen 184. Wil je jouw kind aanmelden? Bel dan 078-615 47 41 of stuur een mailtje naar info@sterkpapendrecht.nl.